Udvalg

Cafeen

Caféen er beliggende midt på kollegiets hovedgang og har åben tirsdag-torsdag 20:00 – 23:00 og fredag-lørdag 20:00 – 24:00.

Cafeen drives frivilligt af kollegiets beboere og nye medlemmer er meget velkomne, og kan henvende sig til cafétendere i åbningstiden.

Du kan købe vand og øl til studievenlige priser.

Her er rig mulighed for at spille et spil kort, et brætspil eller tage et slag pool. Her afholdes også regelmæssige beerpong-turneringer og fester såsom Oktoberfest, arrangeret af kollegiets festudvalg.

Der er trådløst netværk til fri afbenyttelse.

Baren

Kollegiets bar hedder BAREN. Den ligger i kælderen og holder åbent fredag fra 23:30 til 04:00.


BAREN drives på frivillig basis af kollegiets beboere og er underlagt beboerforeningen.
Formålet med BAREN er at drive diskoteksvirksomhed for beboerne og deres gæster til studievenlige priser.


BAREN er et rigtig godt sted at melde sig ind, hvis man vil møde nye mennesker. Der holdes jævnligt møder og arrangeres fede fester, såsom halloween og der er et godt socialt fællesskab i udvalget.


Har du lyst til at være barmedlem?


Tag kontakt til en af bartenderne i åbningstiden, eller kontakt kontaktpersonerne anført på sedlerne på opslagstavlerne, eller kontakt evt. Beboerrådet.

Festudvalget

Kollegiets festudvalg hører under beboerforeningen og arrangerer fester for alle kollegiets beboere.

Der holdes en sommerfest i september for at byde alle velkommen til eller velkommen tilbage. Derudover holdes der omkring 3 andre fester, som varierer lidt i indhold.

Det kan eksempelvis være, fastelavn, Ølympiade og Tour de cuisine.

Hvis man har lyst til at være med i festudvalget kan man kontakte et festudvalgsmedlem eller Beboerrådet.

Øldepotet

Øldepotet står for indkøb af øl og sodavand og videresalg til BAREN og Caféen. Det er også muligt for beboere at købe drikkevarer til fester o.l.

Beboerrådet

I Beboerrådet har beboerne mulighed for medindflydelse på kollegiets drift. Beboerrådets medlemmer vælges på beboermøder fordelt rundt på året.

Beboerrådet behandler klager fra beboerne og kan vedtage regler eller bevillinger til indkøb af ting til glæde for beboerne.

Samtidig fungere de som bestyrelse for beboerforeningen v/ HHK og kan derfor administrere de indtægter, der kommer fra beboerforeningskontingentet.
Beboerforeningens penge går især til fester, men også til andre ting til glæde for beboerne.

Beboerrådet holder til i mødelokalet ved opgangen til 81-gangen, og har åbent hver mandag kl. 20:00.

Kontakt til Beboerrådet

Hvis man vil klage, har en god idé til noget man kunne tænke sig til kollegiet, eller vil man gerne være med i Beboerrådet.
Så send en mail til beboerrådet på hhkraad@gmail.com, aflever en seddel i postkassen ved mødelokalet ved opgangen til 81-gangen, eller mød op i Beboerrådets åbningstid.

Scroll to Top