Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/9/7/hhk-kollegium.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 2295

Køkkener

Kollegiet er delt ind på i alt 16 gange, 8 store gange hvor der bor 25 mennesker og otte små gange hvor der bor 12 mennesker.

Hver gang har deres eget fælleskøkken. På de store køkkener er der to ovne og to komfurer, mens der på de små gange er en ovn og et komfur.

Her findes alle nødvendige køkkenfaciliteter. Du har en plads i et køleskab og en fryser, og et køkkenskab som kan låses med din værelsesnøgle.

Hvert køkken har sin egen økonomi. Det betyder, at der er udpeget en køkkenansvarlig, som opbevarer køkkenets pengebeholdning og på de fleste køkkener er der krav om betaling af køkkenkontingent.

Køkkenerne er også rum for forskellige sociale aktiviteter, såsom filmaften, fællesspisning og spil. Omfanget varierer på de enkelte køkkener.

Det er din pligt at rydde op efter dig selv, og dertil har de fleste køkkener også regler om en rengøringsturnus, som det forventes at du deltager i.

Derudover er det alle beboeres pligt at deltage i oprydning og rengøring af køkkenet og fællesgangen.